Volledig scherm

Parkinson Café bij de Rivierenhof Zwolle

ZWOLLE - Woonzorgcentrum de Rivierenhof aan de Zijpe 4 in Zwolle is donderdag 9 juni het toneel voor het Parkinson Café.

Dit café is een ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(isme), betrokkenen en belangstellenden. Het thema is: 'Zingen met en zonder de ziekte van Parkinson'. In een veilige en plezierige omgeving kunnen de bezoekers elkaar inspireren om ondanks de ziekte een prettig en volwaardig leven te leiden. De bijeenkomst start om 14.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en ervaringen te delen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.