Volledig scherm

Participatieraad Hattem op zoek naar nieuwe leden

HATTEM - De Participatieraad Hattem is op zoek naar enthousiaste en gedreven mensen die hun kennis en ervaring in willen zetten voor een beter en mooier Hattem.
De Participatieraad adviseert het college van burgemeester en wethouders met de doelstelling zelfredzaamheid en participatie van de inwoners te bevorderen en de kwaliteit van gemeentelijk beleid te verbeteren. De raad gaat met inwoners van de gemeente in gesprek over de effecten van de huidige regelingen en over hun ideeën met betrekking tot toekomstig beleid.

De participatieraad heeft een aantal verwachtingen van inwoners die zich aanmelden. De voorwaarden die gesteld worden zijn te vinden op de website van de gemeente Hattem. De reguliere vergaderingen van de raad vinden één keer per maand plaats. Leden van de Participatieraad ontvangen een jaarlijkse vergoeding. Belangstellenden kunnen tot 9 november een sollicitatiebrief sturen. Meer informatie op www.hattem.nl, belt@hattem.nl of via 038-4331616.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.