Volledig scherm

Patrick Gouw geeft lezing op Celeanum Zwolle

ZWOLLE - In het kader van de Celetour geeft Patrick Gouw donderdag 16 juni een lezing op Gymnasium Celeanum aan de Zoom 37 in Zwolle.

De lezing gaat over de 'gekke' keizers Caligula, Nero en Dominantus. Hun namen zijn even berucht als hun schanddaden. De lezing wordt georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Klassiek Verbond en start om 19.30 uur. Leden van het Nederlands Klassiek Verbond en leerlingen van het Celeanum zijn gratis welkom, anderen betalen 2,50 euro entree. Aanmelden via kampen-zwolle@nkv.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.