Volledig scherm

PEC Zwolle tekent tweetal overeenkomsten

ZWOLLE - PEC Zwolle heeft afgelopen zaterdag voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen twee overeenkomsten getekend.

Met energieleverancier ENGIE werd een intentie tot samenwerking ondertekend. De ambitie die de bestuurders van zowel PEC als ENGIE zaterdag onderling hebben uitgesproken, is een CO2-neutrale regio te realiseren. PEC Zwolle verlengde voor de wedstrijd eveneens de samenwerking met ziekenhuisorganisatie Isala. Beide partijen werken al jaren uitstekend met elkaar samen, onder andere op het gebied van sportgeneeskunde.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.