Volledig scherm

Peper & Zout in Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

ZWOLLE - Windesheim in Dialoog houdt dinsdag 13 september weer Peper & Zout in de Regardz Nieuwe Buitensociëteit aan het Stationsplein 1 in Zwolle.

Dit keer wordt er een debat gehouden over fysieke en mentale grenzen met Paul Scheffer en Ivo van de Wijdeven. Deze twee gasten gaan in op de vraag: Waar ligt de grens? Het programma start om 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Het programma wordt ook live uitgezonden via www.windesheimindialoog.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.