Volledig scherm

Personeel gemeente Heerde betrekt kantoor weer na brand

HEERDE - Na de brand in het gemeentekantoor op vrijdag 23 september kan het personeel van de gemeente Heerde maandag 10 oktober weer in het kantoor gaan werken. In de tussenliggende drie weken heeft het personeel haar werkzaamheden thuis, in één van noodlocaties of bij de buurgemeenten Oldebroek en Hattem uitgevoerd.
Inwoners en andere belangstellenden worden de komende tijd nog wel ontvangen in de units die naast het gemeentekantoor zijn geplaatst. Dit omdat de publieksruimte bij de brand dusdanig beschadigd is dat het een aantal maanden duurt voordat deze ruimte hersteld is. In één van de units is een wachtruimte ingericht waar bezoekers zich kunnen melden bij de gastvrouw. Omdat bezoekers moeten oversteken van de wachtruimte naar de publieksbalies en de doorgang door de units ook smaller is dan gebruikelijk, wordt van bezoekers en passanten gevraagd om hier extra voorzichtig te rijden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.