Volledig scherm

Pieperfestival in Emmeloord start met kindermiddag en Pieperbridgedrive

EMMELOORD - De 21ste editie van het Pieperfestival in Emmeloord start dit jaar op woensdag 7 september met de traditionele kindermiddag en op donderdag 8 september met een Pieperbridgedrive.

De kindermiddag is voor kinderen van 2 tot en met 14 jaar die in de feesttent op De Deel kunnen kijken naar een tovershow en een voorstelling van poppentheater Inkipinki. Buiten zijn activiteiten, zoals een luchtkussen, pannakooi en er staan wat dieren van de kinderboerderij. Volwassenen kunnen een dag later in koppels bridgen tijdens een Pieperbridgedrive. Beginner of gevorderde: dat maakt niet uit. Bridgeleraar André Maas geeft bezoekers uitleg over het spel. De kindermiddag is van 13.15 tot 16.30 uur, de Pieperbridgedrive begint om 19.45 uur. Beide activiteiten zijn gratis. Meer informatie over het Pieperfestival, dat tot zondag 11 september duurt, staat op www.pieperfestival.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.