Volledig scherm
Sinterklaas op de Schipbeek © sinterklaascommissie Bathmen

Pieten-Pokémon in Bathmen

BATHMEN - Pakjesboot 13 met daarop Sinterklaas en de Pieten meert zondag 20 november om 13.30 uur aan bij de Koersenbrug in Bathmen.

Na de aankomst vertrekt Sint met zijn gevolg naar Cultuurhuus Braakhekke om daar van 14.30 tot 16.00 uur de kinderen van Bathmen te ontmoeten.

Naar verluidt loopt er vanaf 12.00 uur een gele Pokémon met een pietenbaret en een pietenkraag door het dorp. Sinterklaas roept Bathmenaren op om deze Pokémon op de foto te zetten en om hem naar de Koersenbrug te loodsen zodat alle Pieten hem kunnen ‘catchen’. Foto’s kunnen geplaatst worden op www.facebook.com/sintinbathmen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.