Volledig scherm

Pieter van den Hoogenband zoekt vitale bedrijven voor Vitaalste Bedrijf van Flevoland

FLEVOLAND - Oud-zwemmer Pieter van den Hoogenband is op zoek vitale Flevolandse bedrijven voor de stimuleringsprijs Vitaalste Bedrijf van Flevoland.

Ondernemers die duurzaam met hun medewerkers omgaan, kunnen zich tot 17 juni inschrijven voor de titel. Een jury bestaande uit Van den Hoogenband, professor Erik Scherder, ONVZ-bestuursvoorzitter Jean-Paul van Haarlem en directeur Leendert-Jan Visser van MKB-Nederland beoordeelt de bedrijven op onder meer gezondheid, bedrijfscultuur, leiderschap en betrokkenheid van werknemers. De Flevolandse winnaar wordt op 22 juli bekendgemaakt. Alle provinciale winnaars strijden op 16 november tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam om de titel Vitaalste Bedrijf van Nederland. Aanmelden kan tot en met 17 juni op www.vitaalstebedrijf.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.