Volledig scherm

Piratengeweld 'uut de boerschop'

OUD-BERGENTHEIM - Stichting Bergentheim Events (SBE) houdt zaterdag 8 oktober een piratenfeest. 'Geweld uut de Boerschop' beleeft alweer haar derde editie.

Bij de twee voorgaande evenementen in Oud-Bergentheim kon het bordje uitverkocht op de deur.

"De kaartverkoop gaat nu ook weer hard", weet Gerwin van der Veen namens de enthousiaste organisatie te melden. "Dus wacht alsjeblieft niet te lang om teleurstelling te voorkomen want wij hebben een strakke line-up op het podium weten te boeken is onze eigen bescheiden mening", aldus van der Veen. Op de bühne aan de Hardenbergerweg 23 in de schuur bij de familie Waaijman treden de volgende artiesten: Harten 10, Henk Wijngaard, Saskia en Serge, Marjan Berger, Vader Abraham, Martin Dams en de TeddyBoys. De feestschuur gaat open om 20.00 uur en een uurtje later barst het geweld los. In de voorverkoop kosten de entreekaarten een tientje. 's Avonds aan de kassa, mits voorradig betaal je 15 euro.

Kaartverkoop bij Veenlust Bergentheim, Café Mans Mariënberg, Tankstation Avia Hardenberg en Café Geert Beerzerveld.

www.facebook.com/gewelduutdeboerschop

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.