Volledig scherm

Pokémon Go en Smash Bros bij Eureka Zwolle

ZWOLLE - Arcadium houdt zaterdag 20 augustus van 15.00 tot 03.00 uur Smash & Go in het pand van sociaal-culturele vereniging Eureka aan het Assendorperplein 9 in Zwolle.

Gedurende het evenement worden er non-stop lure modules ingezet om Pokémons aan te trekken en er zijn bij de Smash-opstellingen voldoende mogelijkheden voor het opladen van de smartphones. In de avond vindt er een Smash Bros-toernooi plaats op een groot scherm met prijssupport. Deelname aan het evenement kost 2,50 euro per persoon.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.