Volledig scherm

Politie geeft bloemetje aan alerte Epenaar

EPE- De politie heeft maandagmiddag een bloemetje gebracht naar iemand die in omgeving van de Hopstraat woont. Deze alerte buurtbewoner zorgde er afgelopen donderdag voor dat de politie een inbreker op kan pakken.

De inbreker had zijn slag geslagen op een bouwplaats aan de Hopstraat. Toen de politie na een melding arriveerde was de dader gevlogen. Door de oplettende buurtbewoner werd het signalement en het kenteken van het voertuig genoteerd. In de nabij omgeving troffen de agenten niet veel later het voertuig aan en kon de man met buit worden aangehouden.

,,Door het kordate optreden hebben wij een mooi resultaat bereikt'', legt de politie uit. ,,Om dit niet zomaar voorbij te laten gaan hebben wij deze buurtbewoner bedankt doormiddel van een bloemetje.''

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.