Volledig scherm
© Thinkstock

Politie houdt dief aan die in drogisterij in Gramsbergen parfum heeft gestolen

GRAMSBERGEN/ROTTERDAM - De politie in Rotterdam heeft woensdag een van de twee dieven aangehouden die op 4 augustus meerdere flesjes parfum in drogisterij Dio in Gramsbergen hebben gestolen.

De aanhouding volgde, nadat agenten uit Harderwijk de man herkenden, laat wijkagent Paul Masselink van Gramsbergen weten. De aangehouden dief drukte in augustus allerlei flesjes parfum in een tasje met een panterprint, terwijl zijn kameraad in een rood vest de winkelmedewerkster aan de praat hield. Het alarm van de drogisterij ging niet af na de diefstal, waardoor de politie vermoedt dat het om een geprepareerd tasje ging. Beveiligingscamera's legden het slinkse duo vast. De kameraad in het rode vest is nog spoorloos. Tips over deze man zijn welkom via de tiplijn van de politie, 0800-6070.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.