Oudestraat Kampen
Volledig scherm
Oudestraat Kampen © Google Streetview

Politie houdt verdachten van jassendiefstal in horecagelegenheid in Kampen aan

KAMPEN - De politie heeft zondag vier verdachten op verdenking van jassendiefstal in een horecagelegenheid aan de Oudestraat in Kampen aangehouden.

De kledingstukken waren gestolen in de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 juni wat op een beveiligingscamera te zien was. Een medewerker alarmeerde de nacht erna de politie, nadat hij twee mogelijke verdachten had herkend. Agenten hielden in de Karpersteeg twee mannen van 21 en 22 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. Na onderzoek bleek de 21-jarige man niet bij de diefstal betrokken te zijn, waarop hij is heengezonden. De andere man zit nog vast. De politie pakte zondagavond twee vrouwen van 27 en 29 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats op, nadat agenten vier jassen aantroffen in de woningen waar de dames verbleven. Mogelijk zijn dit de vier gestolen jassen. Ook de twee vrouwen zitten op dit moment nog vast.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.