Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Politie staakt achtervolging gestolen auto in Zwartsluis

ZWARTSLUIS - De politie achtervolgde woensdagmiddag een personenauto via Marknesse, Vollenhoven en staakte de actie in Zwartsluis. Het gaat om een witte bestelwagen van het merk Peugeot Partner.

De reden voor de achtervolging is dat het voertuig gestolen is. In verband met de achtervolging wordt er gezocht naar een man in Zwartsluis. De man is tussen de 30 en 40 jaar oud, heeft kort stekelig haar en een bol gezicht. De politie roept getuigen op om 112 te bellen als zij deze man zien.

Eerder op de middag achtervolgde de politie in Hattem met meerdere politievoertuigen ook al dezelfde auto, maar die staakte de achtervolging ter hoogte van de jachthaven in Hattem richting Wapenveld.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.