Volledig scherm
Zwollenaar gewond bij steekincident © Frans Paalman

Politie staakt onderzoek naar steekincident aan Middelweg in Zwolle

ZWOLLE - De politie staakt het onderzoek naar een melding van een steekincident dat vorige week zou hebben plaatsgevonden aan de Middelweg in Zwolle. Een 45-jarige man beweerde te zijn gestoken in zijn flat tegenover de Hogenkamp. De politie vond echter geen aanwijzingen voor.

Een kennis van de man meldde bij de politie dat er een steekincident plaats zou hebben gevonden. De man had oppervlakkige verwondingen in zijn nek.

De politie deed onderzoek in de woning en ondervroeg de buren. Er werden echter geen verdere aanknopingspunten gevonden of sporen die wijzen op een steekincident, zo meldt een woordvoerder van de politie. ,,Dan houdt het voor ons ook een keer op en staken wij het onderzoek'', aldus de woordvoerder.

Het is onduidelijk hoe de man dan wel aan zijn verwondingen in de halsstreek kwam.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.