Volledig scherm
De politie Noordoostpolder/Urk toonde de pony op haar Facebook-pagina, voordat het dier met zijn eigenaar werd herenigd. © Politie Noordoostpolder/Urk

Politie treft pony aan op Harmen Visserplein in Emmeloord

EMMELOORD - De politie heeft maandagochtend een pony op het Harmen Visserplein in Emmeloord aangetroffen.

Dit meldde de politie Noordoostpolder/Urk op haar Facebook-pagina, waarop zij de eigenaar van het dier opriep zich te melden. Agenten konden in de loop van de dag de bezitter van de pony achterhalen, waardoor het dier inmiddels weer op zijn vertrouwde plek staat. Waarom het dier op het Harmen Visserplein is achtergelaten en hoe lang de pony daar heeft gestaan, kon de politie niet zeggen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.