Volledig scherm
In het parkje aan de Koningin Julianastraat in Emmeloord worden blikjes, plastic flesjes en snoepverpakkingen achtergelaten. © Stephan Roeten

Politie verscherpt toezicht in parkje Julianastraat in Emmeloord vanwege gedumpt afval

EMMELOORD - De politie verscherpt het toezicht in het parkje aan de Koningin Julianastraat in Emmeloord vanwege afval dat in het plantsoen wordt gedumpt.

Agent Stephan Roeten laat met een foto op zijn Twitterpagina zien dat er blikjes, plastic flesjes en snoepverpakkingen in het park worden achtergelaten. Wie in het plantsoen betrapt wordt op het dumpen van afval kan op een bekeuring rekenen, waarschuwt Roeten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.