Volledig scherm

Politie wensdag voor ernstig zieke kinderen in Zwolle

ZWOLLE - Stichting Achterstevoren organiseert woensdag 19 oktober in samenwerking met de politie Zwolle de politie wensdag voor ernstig zieke kinderen.

Het doel van de politie wensdag is om ervoor te zorgen dat de kinderen een dagje niet met hun ziekte bezig zijn. Op deze dag krijgen de zieke kinderen een kijkje achter de schermen bij de politie en mogen ze ook echt meehelpen. Ernstig zieke kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, kunnen aangemeld worden voor de wensdag via www.stichtingachterstevoren.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.