Volledig scherm
© Wikimedia Commons

Politie zoekt getuigen van brand in klimop in Hattem

HATTEM - De politie zoekt drie getuigen van een brand die zondagochtend in een klimop in een tuin van een huis aan de Geldersedijk in Hattem heeft gewoed.

Een deel van de plant stond tussen 4.30 en 5.00 uur in lichterlaaie. De drie getuigen, twee jongens en een meisje, waarschuwden de bewoner van de woning. De bewoner bleef ongedeerd en de brand sloeg niet over naar het huis. Volgens de politie is dat het resultaat van de waarschuwing van de drie getuigen. Zij zoekt het drietal, omdat de getuigen mogelijk ook de daders hebben gezien. Wie meer weet, wordt gevraagd te bellen met de politie in Epe via 0900-8844.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.