Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG

Politie zoekt tips over automobilist die doorrijdt na mogelijk ongeluk in Tuk

TUK - De politie is op zoek naar tips over een automobilist die vrijdagavond 29 juli na een mogelijk ongeluk in Tuk is doorgereden.

Deze avond troffen meerdere mensen een 13-jarige meisje uit Tuk met een beschadigde fiets aan op de kruising Hummelingen-Boomsluiters. Zij kon zich niet goed herinneren wat er was gebeurd, waardoor de politie het voor nu op een "mogelijk ongeluk" houdt. Er is alleen bekend dat er een blauwe auto in het spel was en dat het meisje tussen 21.00 en 21.15 uur gewond is geraakt. De politie roept nu pas getuigen op, omdat er eerst verder onderzoek is gedaan. Wie meer weet over het mogelijke ongeluk in Tuk wordt gevraagd te bellen via 0900-8844.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.