Volledig scherm

Popkoor Just for Fun houdt open repetitie

DALFSEN - Het seniorenpopkoor Just for Fun uit Dalfsen houdt maandagmorgen 5 september een open repetitie in de Trefkoele in Dalfsen.

Just for Fun zingt voornamelijk Engelstalige popsongs uit de jaren zestig en zeventig. Het koor staat onder leiding van dirigent en popzangeres Dian Heerema uit Zwolle en repeteert iedere maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de sportzaal op de eerste verdieping van de Trefkoele. Belangstellenden kunnen ook na 5 september vrijblijvend een keer meedoen. Meer informatie via 06-25363195 of info@justforfun-dalfsen.nl.

www.justforfun-dalfsen.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.