Volledig scherm

Present Hardenberg ontvangt cheque van business club

HARDENBERG - Stichting Present uit Hardenberg heeft een cheque van 500 euro ontvangen van The Captains Kangaroo Jumping Business Club.

Henk Brink overhandigde de cheque namens het bestuur van de business club tijdens een gezellige middag die speciaal voor Stichting Present was georganiseerd bij wijksteunpunt De Schout in Hardenberg. Deze middag was er live muziek, konden de mensen genieten van een hapje en een drankje en waren er gezellige gesprekken. Aan het eind van de middag werd er gewandeld met de bewoners en werd de cheque overhandigd.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.