Volledig scherm

Presentatie borstgezondheid en thermografie

EPSE - Via thermografie kan met een infraroodcamera een pijnloos preventief borstonderzoek gedaan worden.

Op een veilige manier kunnen zo al in heel vroeg stadium afwijkingen in de borst vastgesteld worden. ‘De Groene Zuster’ geeft dinsdag 22 november een presentatie over ‘Borstgezondheid en thermografie’. Oprichtster van De Groene Zuster en medisch thermograaf Francine van Broekhoven geeft deze avond ook tips over hoe een vrouw haar borsten gezond kan houden. In Deventer kunnen vrouwen desgewenst terecht om een borstonderzoek met thermografie te laten doen.

De presentatie is van 19.00 tot 21.00 uur in de Inspiratieloods aan de Driekieftenweg 3 in Epse. Aanmelden via info@degroenezuster.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.