Volledig scherm

Prijsvraag ontwikkel flexibel gebouw Havenkwartier

DEVENTER - Gemeente Deventer presenteert donderdag 21 juli de prijsvraag ObjectONE in Fooddock aan de Zuiderzeestraat 2.

De prijsvraag luidt in het kort: Ontwikkel en bouw hét meest innovatieve en flexibele woon- en werkgebouw in Havenkwartier Deventer. Het gebouw moet in staat zijn om de meest uiteenlopende wensen van toekomstige bewoners en gebruikers een plek te geven. ObjectONE staat op een kavel van ongeveer 600 m2 en mag maximaal 24 meter hoog worden. Gebruikers van het Havenkwartier, ontwikkelaars, ontwikkelende bouwers, architecten en andere belangstellenden zijn om 20.00 welkom in Fooddock voor uitleg over het project en de prijsvraag.

Gratis toegang. De prijsvraag is vanaf 21 juli te downloaden op www.deventerverkoopt.nl/project/objectone.html.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.