Volledig scherm

Prinsjesdagcongres Regio Zwolle in Stadsgehoorzaal Kampen

ZWOLLE - De zeventiende editie van het Prinsjesdagcongres van de Regio Zwolle is dinsdag 20 september in de Stadsgehoorzaal aan de Burgwal 84 in Kampen.

Het programma start om 12.00 uur met ontvangst en lunch. Burgemeester Koelewijn verricht om 13.00 uur de opening waarna er gezamenlijk gekeken wordt naar de Troonrede. Vervolgens geeft Bert Colijn, Senior Economist ING, een visie op de Troonrede en is er een kort interview. Omstreeks 14.20 uur is de afsluiting met netwerkborrel. Vanaf 15.00 uur is het mogelijk om een rondleiding te krijgen bij sigarenfabriek De Olifant. Het congres wordt geheel kosteloos aangeboden. Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 10 september via www.congresregiozwolle.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.