Volledig scherm

Proeflessenmaand bij Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet

NUNSPEET - Bij Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet staat de maand september in het teken van de proeflessenmaand voor de bewegingsactiviteiten die aangeboden worden.

Deze actie is in het leven geroepen, omdat er dit jaar geen open dag is. Belangstellenden kunnen in de maand september een gratis proefles volgen. Er zijn verschillende bewegingslessen waar een proefles gevolgd kan worden. Deelnemers doen tijdens de proefles actief mee en kijken niet vanaf de zijkant toe. Aanmelden voor een proefles is noodzakelijk en kan bij Geraldine Hofsink via 0341-252020 of geraldine@swon.org.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.