Volledig scherm

Proeftrainingen bij basketbalvereniging Be Quick Zwolle

ZWOLLE - Bij basketbalvereniging Be Quick in Zwolle is er vanaf dinsdag 30 augustus een maand lang de gelegenheid om elke dinsdagavond te komen proeftrainen.

De trainingen worden georganiseerd om meer leden te werven. Iedere dinsdag is er om 18.45 uur training voor de jeugd, om 20.00 uur voor heren en dames en om 19.45 uur voor volwassenen in een rolstoel. De trainingen vinden plaats in Sportcentrum Deltion aan de Obrechtstraat. Deelname is gratis en opgave is niet noodzakelijk. Meer informatie bij Jacco Baars via 06-47070184.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.