Volledig scherm

Proeftreinreisje met OV-ambassadeur

BATHMEN/DEVENTER - Informatie over reizen met het openbaar vervoer, de OV-chipkaart en de verschillende OV-abonnementen, dat en meer wordt verschaft tijdens de informatiebijeenkomst voor senioren op donderdag 25 augustus.


Er is informatiemateriaal aanwezig en de aanwezigen kunnen zich ter plekke aanmelden voor een proefreisje onder begeleiding van een OV-ambassadeur.

Van 14.00 tot 16.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke aan de Schoolstraat 6a. Opgave is niet nodig en deelname is gratis. De Gemeente Deventer organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met Provincie Overijssel.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.