Volledig scherm

Programma Open Muziekestafette Heino bekend

HEINO - Het duurt nog even voor het zover is, maar het programma van de 6e editie van de Open Muziekestafette, die vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober wordt gehouden, is al bekend.

Het programma van het muzikale feest in de Nicolaaskerk bestaat uit maar liefst 55 optredens. Nieuwe namen dit jaar zijn Zang en Vriendschap Westenholte, Muzieknetwerk Salland, Interkerkelijk Koor Promise Zwolle, Dameskoor Eigenwiese Raalte, Fanfare de Bazuin Schoonebeek, Popkoor Interval Wijhe, Accordeonorkest Milonga en het Harmonieorkest van de Bazuin uit Zwolle.

De Muziekestafette begint vrijdag om 14.00 uur met het Groot Salonorkest ‘Happy Days’ uit Zutphen. Zaterdagavond verzorgt het orkest van Ons Genoegen uit Heino om 21.30 uur het slotoptreden.

Het financiële plaatje van het evenement is helaas nog niet helemaal rond. De organisatie hoopt nog op een bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Meer informatie op www.muziekestafette.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.