Volledig scherm

Project ZomerOndernemer zoekt deelnemers in Flevoland

FLEVOLAND - Stichting The New Entrepreneur zoekt voor de zevende editie van het project ZomerOndernemer in de zomer van 2016 naar deelnemers in Flevoland.

In ZomerOndernemer zetten jongeren van 15 tot en met 23 jaar in zes weken tijd een eigen bedrijf op met hulp van professionals. Deelnemers leren netwerken, boekhouden, maar vooral geld verdienen met hun onderneming. Daarnaast zijn er wekelijkse bezoeken aan ondernemers in de regio die hun kennis overdragen. Na afloop bepalen de deelnemers aan ZomerOndernemer zelf of zij met hun bedrijf verdergaan of niet. Het project start op maandag 18 juli. Deelname aan ZomerOndernemer is gratis. Aanmelden kan op www.zomerondernemer.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.