Volledig scherm

Promotietour eerlijk winkelen in Lochem

LOCHEM - Om het aanbod van ‘eerlijke winkels’ in de gemeente te promoten, introduceert de werkgroep Lochem Fairtrade zaterdag 5 november een plattegrond voor winkelend publiek; aansluitend is er een promotietour.

Leden van de werkgroep overhandigen om 11.00 uur het eerste exemplaar van de ‘Eerlijk winkelenroute’ aan medewerkers van Eigenzinnig Lochem/ VVV aan de Markt 2. Dit is tevens het startsein voor een promotierit langs het winkelaanbod in elektrische auto’s in Fairtrade-look. Het aantal winkels op de route is uitgebreid van 26 naar 31.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.