Volledig scherm

Proteus eenvoudig langs Middelsé-Skelp

TWELLO - De waterpoloërs van Porteus hadden zaterdagavond geen moeite met hun Friese tegenstander Middelsé-Skelp. In Twello werd met 22-10 gewonnen.

Proteus kwam nog op achterstand, maar draaide voor de eerste pauze die achterstand om naar een 4-2 voorsprong. In de tweede periode wist Middelsé-Skelp nog enigszins in het spoor te blijven van Proteus, maar na 6-6 maakte de ploeg acht treffers op rij en liep het uit naar een 14-7 voorsprong.

Hierna wisten de bezoekers nog maar drie keer te scoren. Proteus kwam niet meer in de problemen en liep uit naar een 22-10 overwinning.

3e klasse C: Proteus - Middelsé- Skelp 22-10 (4-2, 10-6, 16-7).

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.