Volledig scherm

Publieksbalie Lochem extra geopend in december

LOCHEM - De publieksbalie van gemeente Lochem is in december extra open wegens verwachte drukte rond de aanvraag van reisdocumenten.

Sinds 1 januari 2012 is de bijschrijving van kinderen in het ouderpaspoort vervallen. Veel ouders vroegen daarom voor hun kind eind 2011 een ID-kaart of paspoort aan. Binnenkort verlopen deze documenten. De gemeente verwacht dat dit in december voor extra drukte zorgt. Daarom kan in december ook op woensdagmiddag aan het loket in Lochem een reisdocument worden aangevraagd. Dit kan alleen op afspraak tussen 13.30 - 17.00 uur. Een afspraak maken kan op www.lochem.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.