Volledig scherm

Publieksbijeenkomst Spoorzone in Zwolle

ZWOLLE - Zwollenaren die benieuwd zijn hoe het er voor staat met de plannen voor de Spoorzone zijn woensdag 6 juli welkom op de publieksbijeenkomst bij AOC De Groene Welle.

Tijdens het eerste deel worden aanwezigen bijgepraat over de ontwikkelingen in de Spoorzone. Daarna kunnen mensen zich bij thematafels laten informeren over de verschillende deelprojecten. Er zijn projectleiders aanwezig om vragen te beantwoorden. De inloop aan de Koggelaan 7 in Zwolle is vanaf 19.00 uur. Omstreeks 21.30 uur komt er een einde aan de bijeenkomst.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.