Volledig scherm

Puntjes op de i voor Alice in Wonderland in Dedemsvaart

DEDEMSVAART - Jeugdmuziektheater Kleintje Kunstkring in Dedemsvaart legt op dit moment de laatste hand aan de jeugdmusical Alice in Wonderland.

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni spelen de acteurs en actrices, in de leeftijd van 10 tot 18 jaar, de beroemde Disney-musical in De Baron in Dedemsvaart.

Sinds oktober zijn de 25 deelnemers bezig geweest om de songs en teksten uit het hoofd te leren. Timothy Kok heeft de regie en Luko Hans verzorgt de muzikale leiding. Het verhaal gaat over het meisje Alice dat in een konijnenhol valt en vervolgens in Wonderland belandt waar niets is wat het
lijkt. De 15–jarige Robin Harsmolle uit Hardenberg neemt de rol van Alice voor haar rekening.

Kaarten voor voorstelling zijn te verkrijgen via Primera Dedemsvaart en via alice@muziektheatervakk.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.