Volledig scherm

Puur Picknick lifestyle in Rheeze

RHEEZE - In Rheeze wordt zaterdag 2 (12.00-17.00 uur) en zondag 3 juli (10.30-17.00 uur) het evenementen Puur Picknick lifestyle gehouden.

2 juli is er een speciale lifestyle-markt voor de deelnemers aan de Leontien Ladies Ride. 3 juli is er nog meer lifestyle, maar is er ook eten, kunst en zijn er workshops. Deze dag ligt de nadruk op picknicken. Mensen kunnen zelf een kleedje meenemen en in het weiland genieten van de rust, natuur en eten. Gedurende het weekend zijn er fotoshoots en diverse ondernemers met woonaccessoires en lifestyle. Ook voor de kinderen is er voldoende te doen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.