Volledig scherm

Puzzeltocht over sinterklaas in Stadshagen Zwolle

ZWOLLE - Alle kinderen tot en met groep 8 van de basisschool kunnen tot en met vrijdag 18 november deelnemen aan de sinterklaaspuzzeltocht in het winkelcentrum van Stadshagen.

De kinderen moeten op zoek naar letters die in de etalages van alle winkels verstopt zijn. Deelnameformulieren zijn af te halen bij de supermarkten, Kinderwinkel Spruit of Bart Smit. De formulieren dienen uiterlijk 18 november in de rode brievenbus in de Wade gegooid te zijn. De winnaars worden zaterdag 19 november bekend en ontvangen een cadeaubon van Bart Smit.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.