Volledig scherm

Raalte informeert senioren over OV

RAALTE - De gemeente Raalte houdt op woensdag 14 september een informatiebijeenkomst over reizen met het OV. Vertegenwoordigers uit de branche informeren over het reizen met de bus of trein, hoe de OV-chipkaart werkt en aangevraagd kan worden, over de Regiotaxi en de tarieven.

Na afloop van de bijeenkomst kunnen bezoekers zich aanmelden voor een proefreisje onder begeleiding van een OV ambassadeur. Ook is het mogelijk een persoonlijke afspraak met de OV-ambassadeur te maken voor een advies. De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis, van 14.00 tot 16.00 uur. Opgave is niet nodig en deelname is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.