Volledig scherm

Raalte: Proefles voor theatermakers in wording

RAALTE - Kinderen die geïnteresseerd zijn in theater, musical en podium kunnen zich opgeven voor een gratis proefles op 7 september bij de Hof-Jeugdtheaterschool.

Daar worden theaterlessen gegeven aan jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, te zingen en te dansen en die niet bang zijn om op een podium te staan. Het lesjaar bestaat uit 24 wekelijkse lessen van 1½ uur en staat onder leiding van ervaren docenten. Gewerkt wordt aan de hand van een eigen script waar alle kinderen een bepalende rol in spelen. Het lesseizoen wordt afgesloten met een voorstelling voor publiek. Opgeven voor de proefles kan via www.hofjeugdtheaterschool.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.