Volledig scherm

Raalte wil foto's van bijzondere gebeurtenissen

RAALTE - De gemeente Raalte roept haar inwoners op om een foto te mailen of te sturen van een bijzondere gebeurtenis in 2016.

Dit jaar is het thema: Raalter initiatief. Op die manier wil de gemeente een beeldoverzicht krijgen van mooie initiatieven in 2016. Van de foto’s maakt de gemeente een presentatie die getoond wordt op grote schermen op de nieuwjaarsreceptie op donderdag 5 januari 2016 in het Hoftheater. ‘Fotografen’ mogen maximaal 3 foto’s per inzending tot 13 december mailen naar communicatie@raalte.nl of opsturen naar de gemeente Raalte, t.a.v. Communicatie, Zwolsestraat 16, 8101 AC Raalte. Graag even een korte beschrijving en datum van de gebeurtenis vermelden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.