Volledig scherm

Rappers en jeu-de-boules bij After Summer Festival in Meppel

MEPPEL - Traditiegetrouw op het Bleekerseiland, vindt zaterdag 3 en zondag 4 september in Meppel het After Summer Festival plaats.

Op zaterdagavond staan er vanaf 20.00 uur vier bands op het programma, met om te beginnen de rappers Rico & A.R.T., beiden bekend van Opgezwolle. Ook wil de organisatie de kans geven aan opkomende bands, want vervolgens betreedt Radio Eliza met vrolijke Indiepop en DIEDE met folkpop het podium. De zaterdagavond wordt afgesloten met rapper Diggy Dex.
Op zondag is er van 13.00 tot 17.00 uur een jeu-de-boules-toernooi, dat georganiseerd wordt door JCI-Meppel-Reestmond en muzikaal opgeluisterd met gitaar- en zangduo Luie Kees.
Ook staan er beide dagen vanaf 13.00 uur foodtrucks op het terrein. Kaarten zijn te bestellen via de Facebookpagina van het festival. Daar is ook meer informatie te vinden over het programma.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.