Volledig scherm
Raymond Schuurman.foto archief

Raymond Schuurman keert terug als trainer van asv Dronten

DRONTEN - Raymond Schuurman is het restant van dit seizoen hoofdtrainer van hoofdklasser asv Dronten. Hij is daarmee de opvolger van de woensdag ontslagen Wim Kroes.


Schuurman was de afgelopen twee seizoenen ook al de eindverantwoordelijke bij asv Dronten en promoveerde vorig seizoen met de club naar de hoofdklasse. Hij tekent in Dronten een contract tot het einde van dit seizoen.

De club zelf meldt het volgende. "Raymond kent de club en was direct beschikbaar. Door deze overeenkomst kan de club in alle rust zoeken naar een trainer voor het volgende seizoen."

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.