Volledig scherm

Rebound ’73 kent gevoelige speelronde

HARDERWIJK - Zowel het eerste herenteam als het eerste damesteam van basketbalvereniging Rebound ’73 heeft zaterdag een nederlaag geleden. De mannen moesten thuis nipt hun meerdere erkennen in Challenge uit Beuningen: 68-71.


Rebound ’73 staat nog wel eerste in de Senioren Eerste Klasse A, maar hebben ook twee wedstrijden meer gespeeld dan de nummer twee, Martho Flexwerk G.S. Stars. Laatstgenoemde heeft momenteel twee punten achterstand.

De vrouwen kregen een ruimere nederlaag te slikken. De Jolly Jumpers bleken in Tubbergen met 61-48 duidelijk de betere. Het Harderwijkse team staan nu zesde in de Senioren Eerste Klasse A.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: