Volledig scherm

Rebound ’73 kent gevoelige speelronde

HARDERWIJK - Zowel het eerste herenteam als het eerste damesteam van basketbalvereniging Rebound ’73 heeft zaterdag een nederlaag geleden. De mannen moesten thuis nipt hun meerdere erkennen in Challenge uit Beuningen: 68-71.


Rebound ’73 staat nog wel eerste in de Senioren Eerste Klasse A, maar hebben ook twee wedstrijden meer gespeeld dan de nummer twee, Martho Flexwerk G.S. Stars. Laatstgenoemde heeft momenteel twee punten achterstand.

De vrouwen kregen een ruimere nederlaag te slikken. De Jolly Jumpers bleken in Tubbergen met 61-48 duidelijk de betere. Het Harderwijkse team staan nu zesde in de Senioren Eerste Klasse A.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.