Volledig scherm

Recordweek bij studentenvereniging ZHTC Zwolle

ZWOLLE - Studentenvereniging ZHTC uit Zwolle houdt van donderdag 16 tot en met vrijdag 24 juni een recordweek in haar sociëteit aan de Thomas à Kempisstraat 13 in Zwolle.

Gedurende de hele week zijn er diverse middag- en avondactiviteiten. Zo is er een pyjamaparty, een techolympisc en vindt er een mannenveiling plaats. Voor de zomerse Spring Break van vrijdag 17 juni is er in de achtertuin van het pand een zwembad gebouwd van ruim 270 bierkratten. Tijdens de recordweek is het pand 24 uur per dag geopend.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.