Volledig scherm
© Eurosped

Reflex-speelster Makken naar eredivisie

KAMPEN - Een mooie transfer voor Colinda Makken. De midspeelster (22) van Reflex Kampen speelt komend seizoen bij Eurosped in de eredivisie en de Europa Cup.

Makken zocht een nieuwe uitdaging en die heeft ze in Almelo gevonden. Van de eerste divisie naar de eredivisie, het is een flinke stap. “Ik was al met een andere club in gesprek, toen Eurosped zich meldde. Ik was meteen enthousiast. Ik krijg de kans om mijzelf verder te ontwikkelen en mijn techniek te verbeteren.”

Eurosped, het voormalige Pollux, staat sinds jaar en dag onder leiding van coach Jan Berendsen, die in een grijs verleden met Volco Ommen successen vierde.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.