Volledig scherm
© Jeroen Kuiper

Reflex stunt in bekerthriller

KAMPEN - Reflex is er in geslaagd om te stunten in het bekertoernooi. De volleyballers uit Kampen konden in de eigen sfeervolle Reflexhal Vallei Volleybal Prins in een thriller na vijf sets verslaan: 3-2

De tweede set was de beste vanuit Reflex-opzicht. De ploeg, normaliter uitkomend in de eerste divisie A, had het initiatief en stond de vrij rap opgebouwde voorsprong niet meer af. In de eerste en derde set bleek de eredivisionist toch een stukje sterker. Reflex probeerde het wel, maar stuitte regelmatig op het sterke blok van Vallei Volleybal. In set vier bleef het lang spannend en had Reflex continu een kleine voorsprong. Het werd uiteindelijk een vijfsetter, waarin de thuisploeg een matchpoint overleefde en uiteindelijk toch de zege binnensleepte.

Reflex - Vallei Volleybal Prins 3-2 (17-25, 25-19, 16-25, 25-23, 16-14.

Tweets over #refval from:sportstentorzwo OR from:kuiperjeroen since:2016-11-24

Volledig scherm
Archieffoto: Reflex Volleybal Kampen
Volledig scherm
© Jeroen Kuiper
  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.