Volledig scherm
Redbad Strikwerda staat dit seizoen langs de zijlijn bij de volleybalsters van Regio Zwolle.

Regio Zwolle Volleybal breekt de ban

APELDOORN/ZWOLLE - Regio Zwolle Volleybal heeft de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Het team van coach Redbad Strikwerda toonde zich zaterdag sterker dan Alterno (1-3).

Zoals zo vaak was de derde set cruciaal, die werd door Regio Zwolle Volleybal met 24-26 gewonnen. Daarmee was de ban gebroken, want in de vierde set kwamen de gasten niet meer in de problemen (15-25).

De Zwolse vrouwen staan voor een drukke week. Na de uitwedstrijd bij Flamingo’s (woensdag) volgt zaterdag (17.00 uur) de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Taurus.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.