Volledig scherm

Regiobijeenkomst ondernemers in het MKB en ZZP'ers in Zwolle

ZWOLLE - De OndernemersPartij houdt donderdagavond 27 oktober een regiobijeenkomst voor ondernemers in het MKB en ZZP'ers.

Tijdens de bijeenkomst kunnen ondernemers kennismaken met de partij en haar standpunten. Tevens wordt er een debat gevoerd over het koopzondagenbeleid in de gemeente Zwolle. De OndernemersPartij neemt deel aan de Tweede Kamerverkiezingen in 2017.

De partij richt zich helemaal op het MKB en ZZP'ers: een grote groep ondernemers die door geen enkele politieke partij in Den Haag expliciet vertegenwoordigd wordt. Vrijheid van ondernemer staat bij de OndernemersPartij hoog in het vaandel. Standpunten zoals het terugdringen van de administratieve lasten en het beperken van de loondoorbetalingsplicht bij ziekte zijn terug te vinden in het verkiezingsprogramma.

De regiobijeenkomst in Zwolle wordt gehouden in het parochiehuis aan de Valkenbergweg 24 en start om 20.00 uur. Meer informatie over de regiobijeenkomst is te vinden op www.ondernemerspartij.nl. Geïnteresseerden kunnen zich hier eveneens aanmelden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.