Volledig scherm
Regionale informatie over zorg op één plek

Regionale informatie over zorg op één plek

DEVENTER - Voor actuele informatie over zorg en gezondheid kunnen inwoners van Salland voortaan terecht op www.zorgpleinsalland.nl, een initiatief van het Deventer Ziekenhuis en Salland Zorgverzekeringen.

Zorgplein Salland is een vrij toegankelijke website waar veel zorginformatie te vinden is. Omdat gezondheid en zorg voor velen zo’n belangrijk thema is, voelen de initiatiefnemers zich verantwoordelijk om mensen goed te informeren over wat er in die zorg gebeurt. Jos Peeters, directeur Commercie en Zorginkoop bij Salland Zorgverzekeringen en Gitta Gallé, bestuursvoorzitter van het DZ, benadrukken dat het platform pas echt een succes wordt als meer organisaties uit de regio zich aansluiten om het aanbod vollediger te maken. Inwoners van Salland worden binnenkort opgeroepen om vernieuwende ideeën voor de zorg te bedenken én via Zorgplein Salland aan te leveren. Op die manier moet de website uitgroeien tot hét informatieplatform over zorg van en voor de regio.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.